13 hektárový statok zo svätojurajského vrchu (Szent György-hegy) je dieťaťom zrodeným z lásky: Robert Gilvesy sa prisťahoval domov z Kanady v roku 1993 a na prvý pohľad sa zaľúbil do panorámy, ktorá sa ponúkala z terasy zruinovanej prešovne Eszterházy. Vtedy vysnívané vinárstvo dnes je skutočnosťou, keď pamiatkovo chránený dom bol zrekonštruovaný a vybudovali sa aj moderné spracovateľské priestory a prvé víno sa dostalo do fliaš. 40-ročný rizling rýnsky zo záhonov Tarányidűlő, 30-ročný sauvignon blanc zo záhonov Mogyorós-dűlő a odrodu szürkebarát (Pinot gris, rulandské šedé) pestovanú na severovýchodných svahoch Badacsonyu vyrába Robert spoločne s vinárom Mártonom Ruppertom a vinohradníkom Imre Tóthom, ktorý obhospodaruje územie od roku 2009.
Hrozno pestujú ekohospodárením na „sukni“ hory, na sprašovej pôde a na bazaltovom panónskom piesku vznikajúcom ešte v dobe ľadovej. Po mnohonásobnom preberaní, šetrnom lisovaní mušt dlho oddychuje, kým sa začne spontánne alebo umelovo vyvolané kvasenie v chladenej nádrži a v chladených drevených sudoch. Tu dozrieva ďalej víno, aby pri bohatej chuti udržalo aj ovocnosť a sviežosť. „Vyrastal som na kanadskej tabakovej farme, žil som v Paríži, v Toronte a v Budapešti a nakoniec tu som sa vrátil späť k pôde, k prírode a tu som našiel team, s ktorým sa snažime vyrábať naozajstné vína.“ – rozpráva o svojej pivnici Robert pozerajúc sa z terasy.